Schadeherstel

Vertrouw ook bij schade op ons, uw Focwa bedrijf.

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende schades aan uw caravan of camper ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent.

Schade aan uw caravan, camper of vouwwagen. Wij snappen dat u hier liever niet aan wilt denken. Wij helpen u graag met het repareren van uw schade zodat u snel weer van een volgende kampeervakantie kunt genieten.

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Regelmatige controle en onderhoud is daarvoor van groot belang. Maar u kunt onverhoopt ook schade aan uw caravan, camper of vouwwagen oplopen. De meest voorkomende schades aan een caravan, camper en vouwwagen zijn:

 • hagelschade aan uw caravan of camper
 • klapband
 • vochtschade
 • deuken en krassen
 • aanrijdingschade

Wat te doen bij schade?

Ook bij schade kunt u op ons vertrouwen. Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen van de caravan, camper of vouwwagen zelf, maar denk ook aan het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering. Heeft u schade? Lees hieronder wat wij voor u doen.

 1. U meldt de schade bij ons via 0486-760070
 2. Wij melden de schade bij uw verzekeraar
 3. Wij maken een taxatie van de schade
 4. Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert
 5. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de schade
 6. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug

Het Focwa-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bovendien geven wij als Focwa Camper en caravanbedrijf garantie op de herstelde schade aan uw caravan, camper of vouwwagen.

In de meeste gevallen kost schadeherstel aan uw caravan of camper bij Bens u helemaal niets. Ook niet uw EIGEN RISICO.