BENS Volgsysteem

Beveilig uw camper, caravan of aanhanger met een BENS Volgsysteem.
Altijd overzicht dankzij slimme techniek. Na installatie en montage van een van onze volgsystemen, verliest u uw camper of caravan niet meer uit het oog. Zelfs niet bij diefstal.

  • Alarmmelding bij
  • Actuele locatie van uw camper of caravan op kaart
  • Locatiegeschiedenis tot 5 jaar terug
  • Waarschuwing bij ongewenst gebruik
  • Service meldingen en accubewaking
  • Dekkingsgebied Europa

BENS Camper- en Caravanservice heeft onder eigen label BENS Volgsystemen in haar assortiment. In elk voertuig, maar met name een camper, caravan of aanhanger  kan een passend volg-systeem geïnstalleerd worden in onze werkplaats. Optioneel met een gecertificeerd alarm of startonderbreker.

Te gebruiken voor live volgen, routes en locaties, alarm bij diefstal en meldingen voor service -en onderhoud. Maar indien gewenst ook een rittenregistratie zoals de fiscus het vereist. Eigen account op het Online Platform en (Web)APP  zodat u direct ziet waar uw voertuig zich bevindt. 24/7 wordt informatie verzameld en geeft u inzicht in bezochte locaties en gebeurtenissen of incidenten en zijn tot 2 jaar terug nog op te vragen. Vraag naar de mogelijkheden en een demo.

GeoTAG (XL)

Zeer geschikt voor caravans of aanhangers: Draadloos, oplaadbaar, waterdicht, locatie elke 15 minuten bij beweging, vitruele hekwerkwerken aanmaken. XL-versie beschikbaar voor meerprijs. Account op online platform.

GeoTAG voor € 179,- incl. BTW + montagekosten met een gebruikerslicentie van € 60,- per jaar excl. BTW.

Connect Easyfix

Live routes en tracking, Geofencing, alarmen en waarschuwingen, rijstijl –en snelheidsmetingen.

Easyfix voor € 219,- incl. BTW + montagekosten met een gebruikerslicentie van € 84,- per jaar
(omgerekend € 7,- per maand excl. BTW).

Connect Secure

ALTIJD weten waar uw camper is (geweest)?

Deze kleine track & trace unit is aan te sluiten in uw camper met een eigen accu (10V-30V) en is geschikt voor logistieke taken en secure beveiliging. Met een i-button of RFID functioneert de Connect Secure ook als startonderbreker, waarbij deze functie ook na diefstal nog op afstand ingeschakeld kan worden.

Verschillende alarmmeldingen bieden extra veiligheid zoals het wegsleepalarm, geofence overschrijdingen (virtuele hekwerken) en accu laagmelding. Een back-up accu waarborgt de werking van de unit ook na afkoppelen van de hoofdaccu van het voertuig.

D.m.v. uw eigen account op het online platform en een Android of iOS APP op uw mobiele device, beheert u eenvoudig uw camper als het gaat om logistiek, beveiliging, service-management en beheer.
BENS biedt eindgebruikers van BENS Volgsystemen een aansluiting op een gecertificeerde meldkamer. Na diefstal krijgt u direct professionele ondersteuning van de meldkamer die de officiële instanties kan inschakelen.
U heeft een EU all-in licentie als het gaat om connectiviteit en communicatie van de systemen.

Connect Secure voor € 269,- incl. BTW + montagekosten met een gebruikerslicentie
van € 72,- excl. BTW per jaar.

Beveiliging Camper

Bij de diefstal van een voertuig ís het vaak de snelheid van de diefstal waar op gelet moet worden.
Een voertuig is in veel gevallen snel open en gestart en kan zich dan direct en met hogere snelheid verplaatsen. Bij het beveiligen van een voertuig tegen diefstal is het dus van het grootste belang dat de detectie van de diefstal zo snel mogelijk plaatsvindt. Om deze reden wordt in veel gevallen een alarmsysteem gekoppeld aan het voertuig volgsysteem. Zodra het alarm diefstal detecteert zal er via het volgsysteem een melding worden gemaakt naar de eigenaar en/of alarmcentrale.

Ook in het geval van de beveiliging van uw camper adviseert  BENS het gebruik van een Multitracker set. (BENS Volgsysteem + Gecertificeerd Alarmsysteem).

Vraag naar een passend volgsysteem voor uw camper en laat u adviseren over de beste oplossing.
Bel ons voor een afspraak: telefoonnummer 0486-760070