Onderhoud aan uw vaartuig

Goed en regelmatig onderhoud aan uw boot of ander vaartuig verlengt de levensduur. Of het nu gaat om een boot, sloep of jacht: het is altijd belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo is de boot beschermd tegen weer, wind en eventuele schade. Bij onderhoud kunt u denken aan reinigen, schilderen, wassen, polijsten en/of coaten van de boot. De onderhoudswerkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen. Zo dient u uw boot zomerklaar en winterklaar te maken.

Interesse in onderhoud door onze specialisten?

Stuur ons een bericht

Het winterklaar maken van uw vaartuig

De winterperiode is bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van onderhoud aan uw boot of ander vaartuig. Daarbij kunt u denken aan het winterklaar maken van de boot en motor. Zo kunt u de olie verversen en de filters vernieuwen, het watersysteem aftappen, tanks leegmaken en toilet vorstvrij maken. Onze monteurs staan graag voor u klaar.

Trailer onderhoud

Niet alleen de boot zelf, maar ook de trailer heeft regelmatig onderhoud nodig. Deze draagt namelijk veel gewicht. De wielbouten en -moeren moeten regelmatig worden gecontroleerd en de draaipunten (koppeling, handrem en andere bewegende delen) moeten regelmatig worden voorzien van vet of olie.

Ook het onderhoud van boottrailers komen voor in ons onderhoudsprogramma met BOVAG keuring.